Personal training

Vrouw voert barbell squat uit
Personal training

Heb jij een doel op het gebied van sporten maar weet je niet zo goed hoe deze te behalen en kan je daarbij hulp gebruiken van een gecertificeerde personal trainer? Of heb je een doel maar kan je dat steuntje in de rug wel gebruiken? Ik help je.

Wil jij je aanmelden voor personal training? Vul dan het intake formulier in zodat we samen de frequentie kunnen vaststellen d.m.v. jouw ingevulde intake formulier en vastgestelde trainingsdoel.

Behaal jouw doelen
Met personal training van Kelly Maria Fit
1. Intake gesprek

Na het invullen van het intake formulier gaan we in gesprek om samen n.a.v. jouw opgestelde doelen een gepaste frequentie te bepalen en dit passende te maken in jouw agenda. We stellen een contract op en beginnen daarna met de eerste les.

2. Meetmoment

We meten de beginsituatie, zodat we weten waar we naartoe willen. Dit gebeurt door middel van wegen op een weegschaal, static assessment en dynamic assessment. De assessments laten mogelijke onbalans zien in het lichaam waarmee we eerst aan de slag gaan.

3. Stabilisatiefase

Naar aanleiding van de resultaten van het meetmoment besteden we eerst een periode aan het stabiliseren van mogelijke onbalans in jouw lichaam. Ook komen hierbij aan jouw balans en reactievermogen.

4. Strength fase

Afhankelijk van jouw doel besteden we vervolgens tijd aan krachtuithoudingsvermogen, hypotrophy en maximale kracht. Dit is afhankelijk van de input van ons intake gesprek.

5. Meetmoment

Tussentijds als aan het einde van jouw pakket plannen we nog een meetmoment in. We kunnen op deze manier goed zien welke progressie je boekt en kunnen bijschaven waar nodig is.

6. Evaluatie

Heb jij genoeg handvatten om in de toekomst zelf te gaan sporten, of vind je het juist fijn om samen door te gaan? Samen kijken we naar de opgedane kennis, de resultaten en bepalen hoe we verder gaan.