Over Kelly Maria Fit

Workout met Kelly

Hallo, mijn naam is Kelly, een fanatieke sportliefhebber met al jaren een passie voor beweging. Voor jou, en een beetje voor mezelf, ga ik op zoek naar de meest gezonde manier van leven. Een manier van leven die effect heeft van binnen naar buiten.

Sinds 2016 verzamel ik de beste bewegings-, gezondheids- en trainingstips van over de hele wereld en bundel deze in handige artikelen op www.kellymariafit.com. Zorgen voor je lichaam en je gezondheid geeft je energie, maar soms word je overweldigd door alle beschikbare informatie. Het is mijn doel om jou tijdens je gehele proces in de goede richting te begeleiden met gepersonaliseerde tips waar jij echt iets aan hebt. Van begin tot eind.

Met gezondheid bedoel ik niet een leefstijl als bodybuilder of topmodel, ik bedoel pure gezondheidsbehoeften om jezelf als mens te verrijken. Een manier van leven waarbij je van binnenuit straalt en dit reflecteert aan de buitenkant.

Al vele jaren heb ik mijn kennis ingezet om contacten in mijn persoonlijke omgeving te begeleiden naar het doel dat zij voor ogen hadden. Nu heb ik dit omgezet, met bijpassende opleidingen, zodat het voor iedereen mogelijk is om een proces met mij te bewandelen waarbij ik jou begeleidt naar het eindpunt van jouw persoonlijke trainingsdoel. Heb jij behoefte aan een stok achter de deur of deskundige hulp bij het behalen van jouw persoonlijke trainingsdoel, dan zit je bij Kelly Maria Fit aan het juiste adres!

Certificeringen
Hieraan voldoet Kelly Maria Fit
nl actief logo
NASM international academy of sports medicine logo
Beoordelingen
Wat zeggen klanten?
Petra v L
Ik ben zeer tevreden over Kelly haar begeleiding. Ik merkte, met mijn 47 jaar, dat mijn lijf minder sterk begon te worden. Kelly snapte mijn doelen en heeft me geleerd hoe ik effectief en realistisch kan trainen met een goed resultaat. Ik voel dat ik sterker ben geworden en ben het sporten zelfs leuk gaan vinden!
Sigrid vd A

Een aanrader! Kelly is een energieke en goedlachse professional die je elke training weer weet te verrassen met een gevarieerd en uitdagend programma. Er zit een mooie opbouw in waardoor je snel vooruitgang boekt. Het uurtje vliegt voorbij. Kelly maakt sporten leuk!

Evelien L

Ik gun iedereen een trainer zoals Kelly. Ze luistert heel goed naar je wensen, houdt goed rekening met blessures. Naast dat ze goede kennis heeft van alle spieren en oefeningen, haar goede adviezen is het ook een gezellige vrouw die je op een positieve manier kan motiveren. Rustig aan opbouwen en wanneer kan gas geven! Een echte aanrader.

Carlo Vk

Kelly zorgt met haar drive voor die paar extra sets die het verschil maken. De tijd vliegt voorbij en naast haar energieke persoonlijkheid is het ook altijd gezellig en leuk!

Evelien DW

Enthousiast en gedreven persoon. Goede persoonlijke begeleiding!

Pim G

Vriendelijke dame. Behulpzaam en vakbekwaam.

Koen V

Erg enthousiast, veel kennis en weet je echt te motiveren!

Lieke H

Enthousiast en spontaan.