Kelly Maria Fit x ESN

Kelly Maria Fit gaat samenwerken met ESN

Ik ben erg blij te mogen mededelen dat Kelly Maria Fit gaat samenwerken met ESN (Elite Sports Nutrition). ESN is een Duits bedrijf welke werkt met eigen productie in hun fabriek in Elmshorn. Onder hun assortiment vallen vitamines, supplementen, snacks en benodigdheden om jouw gezondheidsdoel te ondersteunen.

Wij van ESN onderzoeken, ontwikkelen en produceren onze eigen producten sinds 2005 en staan voor de dagelijks gecontroleerde kwaliteit, zuiverheid en veiligheid van onze wetenschappelijk zinvolle voedingssupplementen en functionele voedingsmiddelen.

Kelly maria fit gaat samenwerken met ESN

Ik geloof in dit merk en daarom dat Kelly Maria Fit haar naam aan dit merk gaat binden. Het geeft een aanvulling op jouw gezondheidsdoel wanneer je intensief traint en bepaalde doelen wilt behalen. Niet alleen de beweging, maar ook de voeting is belangrijk. Ben jij dus geïnteresseerd in ESN en wil je advies over hun producten of over welke producten goed passen bij jouw levensstijl, gezondheidsdoel of lifestyle neem dan contact op met mij.